Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Renault - Klubok képes leírás - Renault.tlap.hu
részletek »

Renault - Klubok - Renault.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: renault.tlap.hu » Renault - Klubok
Keresés
Találatok száma - 3 db
 Laguna Club

Laguna Club

'Az autó komfortját az első pillanatban megszerettem, mivel a gazdagon felszerelt autó gombjai kezelőszervei igen jól vannak elhelyezve, s a fotelnek is beillő, könnyen állítható székben igen kényelmes az utazás. A kormányoszlopról is irányítható rádió, illetve a műszerfal közepére, a szélvédő alá elhelyezett kijelző is a biztonságos közlekedést hivatott szolgálni. Az automatikusan kapcsolódó fényszóróknak köszönhetően észrevétlenül adhatjuk át magunkat a biztonságos éjszakai (vagy szürkület-belli, esetleg aluljárókban, parkolóházakban, mélygarázsokban való) közlekedésnek. Annak ellenére, hogy az autó eléggé hosszú, s a hátsó szélvédő igen laposan nyúlik el, a tolatásos parkolással sem akadt különösebb problémám. A Laguna hossza és szélessége egyéb manőverezéseknél, illetve a csúcsforgalomban való közlekedésnél sem okozott gondot. Sőt! Meglepően fordulékonynak bizonyult a 'kicsike'. Az 1,6-os motor a városi közlekedésben elegendőnek bizonyult az autó megfelelő mozgatására, ám érzésem szerint a nagyobb távolságok gyors áthidalásához megfelelőbb lehetne egy nagyobb, pörgősebb motor.

Renault klub

Renault klub

2008. február 9-én Budapesten 16 fő részvételével a Renault Club Magyarország Egyesület megtartotta alakuló közgyűlését, melyen megválasztotta a tisztségviselőket és elfogadta az alapszabályát. Jelenleg az egyesület bírósági nyilvántartásba vétele zajlik, melyet követően hivatalos formában is megkezdjük működésünket. Ezt követően kerül sor a további tagok felvételére.

auto.news.hu - a tesztportál

auto.news.hu - a tesztportál

A http://www.auto.news.hu/renault a Renault tesztek, cikkek, újdonságok tára. Adatbázisba rendezett forrása a jelenleg is forgalomban lévő, Magyarországon kapható Renault személyautóknak. A honlap látogatói mintegy tizenöt hazai autós portál Renault tesztjeit találják meg a jól kezelhető katalógusban: innét néhány kattintással elérhető az összes magyar nyelvű Renault teszt.

Tuti menü