Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Renault - Kereskedők képes leírás - Renault.tlap.hu
részletek »

Renault - Kereskedők - Renault.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: renault.tlap.hu » Renault - Kereskedők
Keresés
Találatok száma - 10 db
Duna Autó Zrt.

Duna Autó Zrt.

Márkakereskedés bemutatkozása Szakmai tapasztalat: 1.5 év Működés kezdete: 2007.01.15 Alkalmazottak száma: 3 fő Évente értékesített autók száma 150 db Eddig értékesített összes gépjárművek száma: 229 db Szalon alapterülete: 430 m² Márka múltja a cég történetében: Kiemelkedő a Flottaértékesítés a széles palettának köszönhetően Márka mottója, filozófiája, főbb jellemzői pár szóban: Biztonság, megbízhatóság (5 csillagos törésteszt), kényelem. Az idei év az új modellek bemutatásának éve. Szolgáltatások Új gépjárművek értékesítése Használtautók beszámítása Széleskörű finanszírozási ajánlatok Teljes körű biztosítási ügyintézés Kiegészítők és tartozékok széles választéka Ingyenes internet használati lehetőség ügyfelek számára TV műsor folyamatos megtekintése Ital automaták Étterem (menüvel és napi ajánlatokkal)

Baumgartner

Baumgartner

Baumgartner Antal Úr cégét - több évtizedes szakmai tapasztalat birtokában - 1989-ben alapította Budapesten abból a célból, hogy az átalakulóban lévő, megnyíló magyar piacon méltó képviseletet kapjon az addig e piacon jelen sem lévő Renault gyár. Azért döntött a Renault mellett, mert ez az a márka, amely a vásárlók legkifinomultabb igényeinek is megfelelő áron tud eleget tenni. Az igen magas műszaki színvonalat képviselő járműveket előállító gyárat - filozófiájának megfelelően - európai színvonalon kívánja képviselni. Annak érdekében, hogy az időközben több tízezer boldog Renault tulajdonossal bővült vevőkört minél magasabb színvonalon szolgálhassa ki, Baumgartner úr 1992-ben jelentős beruházással létrehozta Magyarország legszebb és legmodernebb - első 'igazi' komplex autós szolgáltatásokat nyújtó autócentrumát Budapesten, a Renault Baumgartner Autócentrumot Az Ügyfél természetes igénye, hogy gépkocsiját folyamatosan kitűnő műszaki állapotban tudhassa. Ezt szolgálja a több száz négyzetméteres mechanikai műhely.

 Békési

Békési

A Békési-Fót Kft. története egy 1982-ben alapított magánvállalkozásra nyúlik vissza, ebből az autószerelő kisiparos vállalkozásból nőtte ki magát az egyik legismertebb Renault és Dacia forgalmazóvá Magyarországon. A Békési-Fót Kft.-t 1992-ben alapította a két tulajdonos ügyvezető Békési Mihály és Békési Mihályné. Cégünk tevékenysége fokozatosan bővült, megfelelően a piac, és a hazai sajátosságok elvárásainak. Munkánkban nagy mértékben támaszkodunk munkatársaink tudására és szakértelmére, valamint az évek alatt felhalmozódott nem kevés tapasztalataikra. Kft-nk a meglehetősen nagyszámú partnerei megelégedésére végzi tevékenységét. Vezetési pontjain gyakorlott, céghez hű munkatársak dolgoznak. A vállalat 50 dolgozójából 30 fo 7 évnél régebben, ebből 20 fő pedig hét évet meghaladó munkaviszonnyal rendelkezik. - Új- és használt személyautók értékesítése, - Kárfelvétel, kárügyintézés, - Új- és használt kishaszonjárművek értékesítése, - Csereautó szolgáltatás, - Hitelügyintézés, hitelközvetítés, - Bérautó szolgáltatás, - Flotta eladás, - Autómentés, segélyszolgálat 0-24h - Garanciális és egyéb javítás, - Műszaki vizsgáztatás.

Budapest

Budapest

Twingo Design Az Új Twingo trendi, fürge, városi kisautó kinézetével nem maradhat észrevétlen! A GT verzió esetében az Új Twingo sportos temperamentumát a GT felirattal díszített lökhárító, 15''-os alufelni és krómozott kipufogócső gazdagítja. Ne feledkezzünk meg a színezett ablaküvegekről*, a hátsó légterelőről és az ezüstszürke tükörházakról sem. A belső térben fordulatszámmérő, valamint bőrborítású sebességváltó gomb és kormány erősítik a GT érzést. * Opcióként rendelhető Praktikus megoldások Az Új Twingo tökéletesen alkalmazkodik a városi környezethez: könnyen kezelhető és kompakt! 3,6 méteres hosszával könnyedén lavírozgat a városi forgalomban. Kerékabroncstól függően 9,75 és 10,4 m közötti fordulókörével, az Új Twingo minden városi dugóból könnyedén meg tud szökni. Az Új Twingo aszferikus visszapillantótükrei szélesebb látómezőt biztosítanak és csökkentik a holttér mértékét! Az Új Twingo átlagon felüli térélményt biztosít Önnek! A hatalmas üvegezett felületek fényességet és csodás panorámát kínálnak, utasnak és sofőrnek egyaránt! Multimédia

Delta-Truck Kft.

Delta-Truck Kft.

Cégünket, a Delta-Truck Kft.-t, 1991-ben azzal a céllal alapítottuk, hogy kiemelkedjen a szektorban akkor még nem általános szolgáltatásokkal, leendő ügyfeleinknek valós megoldásokat nyújtsunk. Az alapítók, a fuvarozás és szállítmányozás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberek, akik kezdettől fogva e vezérgondolat szellemében cselekedtek. Ennek köszönhető, hogy ma már több haszonjármű márkát képviselünk, félpótkocsi kínálatunkban minden elképzelhető felhasználási területre könnyen megtalálható a megfelelő jármű és szervizeink pontos, szakszerű munkájukról váltak méltán elismertté. Ráadásul finanszírozási- és szolgáltatáscsomagjaink az igények széles skáláját lefedik, legyen szó használt járműhöz kötött Casco biztosításról vagy éppen hosszú távú járműbérlésről. Éppen ebben rejlik cégünk sikerének egyik kulcsa! Igyekszünk ugyanis - mottónknak megfelelően - mindenki számára megoldást kínálni. Legyen szó akár 3,5 tonnás városi kis áruszállítóról, komplett negyven tonnás megengedett össztömegű nyerges szerelvényről vagy éppen billenőplatós építőipari járműről, nálunk a megoldás!

Fer és Erika Bt

Fer és Erika Bt

Érden már 10 éve vagyunk jelen. 30 éves szakmai gyakorlattal, mestervizsgával vállaljuk renault típusú gépkocsik teljes körű szervízelését. zöldkártya vizsgáztatás klímatöltés s zélvédőcsere lakatos-fényező munka futóműműszeres állítás Amíg szervizünkben várja autója javulását, hozza el kis kedvencét állatkozmetikánkba. Gyári és gyárival megegyező utángyártott alkatrészek beszerzése, motorok, váltók felújítása. Új ügyfeleink figyelmébe: Opel Mováró, Viváró kishaszongépjárművek teljes körű szervizelése és javítása. Fer és Erika Bt. vállalja renault típusú gépkocsik teljes körű szervizét. Plusz klímafeltöltés Renault 1.4 GTL Nos ez az első autóm...a családnak kellett egy verda ami olcsó,jó állapotú,nagy a csomija és az utastér is elég nagy. Ekkor megtaláltuk egy ismi verdáját ami éppen eladó lett... előző tulaj hozta svájcból tizenpár éve az ottani első tulajtól. Szoval én vagyok a 3. tulaja, ez látszik is. Még most is különb állapotú mint jópár fele ilyen idős nyugati verda. Szerintem megbízható,egyszer szivatott be hogy megállt, de akkor az akksi halt meg egyik pillanatról a másikra.

 Solymár

Solymár

A Gábeli Kft. alapító tagjának tekinthető Gábeli János 1987-től mint kisiparos kezdte meg az autóiparban tevékenységét, majd a családtagok bevonásával megalapította a jelen társaságot a tevékenységében rejlő üzleti lehetőségek teljesebb körű kihasználásához szükséges jogi, vagyoni és pénzügyi keretek kialakítása céljából. A Társaság üzleti tevékenysége 1999-től RENAULT Márkakereskedés és Szerviz. A társaság statisztikai nyilvántartásba bejegyzett fő tevékenysége gépjármű-kereskedelem . A Társaság is alkalmazza a hazai piacon széles körben elterjedt gyakorlatot, hogy a kereskedés megvásárolja a vevőik használt gépjárművét a megvételre kerülő új gépjármű megrendelése esetén, valamint hitel- és lízing-lehetőséggel áll a vevők rendelkezésére. Az értékesítési tevékenység színtere az autószalon épülete és a telephely.

 Szabó

Szabó

Gépjárműve számára nagyon fontos az időben történő alapos karbantartás és felkészítés. Szeretnénk felhívni figyelmét akciós ajánlatainkra, amelyben nem csak a teljes átvizsgálást, hanem az eredeti alkatrészeket is kedvezményesen kínáljuk. Szerviz akciónk keretén belül most gyári alkatrészeinket akár 30% kedvezménnyel vásárolhatja meg! Kedvező rezsi óradíjak már 3.850 Ft + Áfától!* Vegye igénybe díjmentes szolgáltatásainkat: - ingyenes diagnosztika és biztonságtechnikai átvizsgálás - ingyenes gumi-hotel szolgáltatás (gumi tárolás) - ingyenes teljes körű átvizsgálás *5 évnél idősebb autókra Felkészült szakembereink a legmodernebb gyári technológiák alkalmazásával végzik gépkocsija garanciális, és típustól függetlenül garanciaidőn túli karbantartását, javítását. Műszaki vizsgáztatást és zöldkártya készítést minden típus esetében vállalunk.

Gold Cars Kft.

Gold Cars Kft.

A Gold Cars Kft. 1995 január 1-én alakult az akkori nyíregyházi Renault márkakereskedésből. A cég profilja Renault és Dacia típusú személyautók és kishaszonjárműûvek forgalmazása, mechanikai és karosszériás szervizelése és gyári alkatrészek forgalmazása, műszaki vizsgáztatás és zöldkártya készítése. Cégünk az évek során folyamatos fejlesztésen ment át, hogy a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújthassuk meglévő és leendő ügyfeleinknek. 2005-ben megkaptuk az ISO 9001 minősítést (az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával). Látogasson el hozzánk, ismerjen meg bennünket! Reméljük önt is nemsokára elégedett ügyfeleink között tudhatjuk! - garanciális munkálatok elvégzése, - zöldkártya, - számítógépes motorvizsgálat - beállítás, - műszaki vizsgáztatás, - számítógépes futóműállítás - javítás, - lengéscsillapító mérés, - fék,- és futómű javítás, mérés, - klíma javítás, feltöltés - gépjárművillamossági munkálatok elvégzése - indítókulcsok, indítókártyák javítása - karambolos gépkocsik teljeskörű kárügyintézése,

Hirdetés
Magyarország

Magyarország

Mi levesszük a válláról a terhet! A Renault Karbantartás+ szerződése keretében egy olyan teljes körű szolgáltatás-csomagot nyújt cége számára, amely biztosítja csapata mozgásszabadságát az utakon annak érdekében, hogy Ön nyugodtan koncentrálhasson az üzletre. Milyen feltételekkel kínáljuk? Céges vásárlóink minden új személyautó és maximum 3,5 tonnás kishaszonjármű vásárlásakor, vagy legfeljebb annak 12 hónapos koráig - az első revízió elvégzése előtt - megválthatják a Karbantartás+ szolgáltatásunkat akár 5 évre, vagy 200 0000 kilométerig. Milyen előnyökkel jár a Karbantartás+ szolgáltatás? Futásteljesítmény-igény hez igazított ajánlat Előre tervezhető költségek Rendszeres karbantartás révén megbízható autók Assistance segélynyújtási szolgálat szükség esetén Egyszerű ügyintézés a kártya által A szolgáltatás autóhoz kötött, így az autó esetleges eladása esetén növeli az autó értékét Hogyan érvényesíthető a szolgáltatás? Karbantartás+ kártya felmutatásával

Tuti menü